Järnväg
Infrakraft bygger og vedlikeholder jernbanen i hele Norge. Vi i Infrakraft har lang erfaring og er spesialutdannet til å arbeide sikkert i og omkring jernbanesporet. Våre kjerneområder er sporskifte, montering og bytte av sporveksler, kanalarbeid, bru- og tunnelarbeider og plattformer med tilhørende områder som gang- og sykkelveier. Vi etablerer også innbydende grøntområder med de reisendes trivsel i fokus.

For å sikre sømløs gjennomføring av prosjektene, har vi en egen pakkemaskin som gjør det mulig for oss å tilby helhetlige løsninger. Vårt team består av dyktige fagfolk med lang erfaring og spesialisert opplæring på den norske jernbane. Vi prioriterer sikkerhet og miljøhensyn i alle våre operasjoner.

Hos Infrakraft forstår vi viktigheten av å levere høy kvalitet til våre kunder innenfor avtalte budsjettrammer og tidsplaner. For å oppnå dette er vi dedikert til kontinuerlig utvikling, forbedring og innovasjon på våre fagområder. Ved å velge Infrakraft som din samarbeidspartner kan du være trygg på å få utført pålitelige leveranser av eksperter innen infrastruktur.

Prosjekt
Infrakraft
2024